چگونه در هوای آلوده سالم بمانیم؟-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

چگونه در هوای آلوده سالم بمانیم؟

آلودگی هوا، بزرگ ترین تهدید زیست محیطی برای سلامت انسان است که متأسفانه ساکنان شهرهای صنعتی و پرجمعیت را به شدت تهدید می کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 21
کد خبر: ۱۶۹۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، بررسی وضعیت روزانه آلودگی هوا در منطقه زندگی می‌تواند کمک کننده باشد تا زمانی‌که سطح آلودگی بالا رفت از ورزش در فضای باز خودداری کنید یا هنگامی‌که هوا بد است به جای رفتن به مرکز خرید یا باشگاه ورزشی، در داخل خانه قدم بزنید و ورزش کنید.

 

همیشه از ورزش در نزدیکی مناطق پرتردد خودداری کنید، حتی زمانی که کیفیت هوا ظاهراً مطلوب است. وسایل نقلیه در بزرگراه‌های شلوغ می‌توانند سطح آلودگی بالایی را تا بیش از ۵۰۰ متر از محیط اطرافشان ایجاد کنند.

 

انرژی کمتری در خانه خود مصرف کنید. برق و سایر منابع انرژی باعث ایجاد آلودگی هوا می‌شود.

 

چوب یا زباله را نسوزانید چرا که سوزاندن هیزم و زباله یکی از منابع اصلی آلودگی است و به کسی اجازه ندهید در داخل خانه سیگار بکشد.

 

همچنین برخی مواد غذایی هم وجود دارند که برای کاهش اثرات آلودگی هوا بر بدن می‌توانید آنها را بیشتر مصرف کنید.

 

گوجه فرنگی
گوجه فرنگی حاوی لیکوپن است، یک آنتی اکسیدان که به‌عنوان یک لایه محافظ برای سیستم تنفسی در برابر ذرات گرد و غبار موجود در هوا عمل می‌کند.

زردچوبه
کورکومین موجود در زردچوبه یک آنتی‌اکسیدان شناخته شده است و گفته می‌شود که به محافظت از ریه‌ها در برابر اثرات سمی آلاینده‌ها کمک کی‌کند و سموم کبد را نیز کاهش می‌دهد.

مرکبات
مرکباتی مانند پرتقال، گریپ فروت و لیمو سرشار از ویتامین C هستند. مصرف منظم مرکبات به کاهش اثرات مضر مه‌دود و حفظ سلامت ریه‌ها کمک می‌کند.

چای سبز
چای سبز که سرشار از آنتی اکسیدان‌ها است، می‌تواند به شما کمک کند تا از شر سموم بدن خلاص شوید. مصرف دو فنجان از این چای در روز مؤثر است./ بهداشت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده